Møblernes betydning

Møbler har en enorm betydning for dit hjems personlighed, og hvordan andre mennesker ser på dig. Det samme gælder din have, og ja generelt bare din indretning. Næst efter møblerne er det lamperne, der giver dit hjem personlighed. Man oplever ofte, at lamperne er der, hvor de fleste mennesker vælger at spare på både design, kvalitet og penge. Det er ærgerligt, for det har stor betydning for indretningen og rummets atmosfære, at det er de helt rigtige lamper med det rigtige lys, der skinner på de resterende ting i rummet.

Vælger man en lampe, der ikke passer ind – enten ved at være for prangende eller for diskret, eller ved at give for skarpt eller blegt lys, så ses rummet, og de ting, der ellers pynter derinde på en helt anden og mere tarvelig måde.

Derfor bør det langt fra være et tilfælde, når man vælger lamper, men nærmere et meget bevidst valg. Møblerne er det, der giver rummet form, mens pynteting og nips er det der giver prikken over i’et. Men det, der fuldender rummet, er lyset. Det er lyset, der giver det resterende indhold i rummet  personlighed og stil. Så det er værd at lægge pengene i noget godt belysning, hvis du ønsker en stilfuld indretning.

Hvad angår gulvet er det af mindst ligeså vigtig karakter, at man har alle ting i mente. Det nytter dermed ikke, at lægge en parketgulv i sort ask eller hvid bøg, hvis lamperne og de andre møbler ikke har noget at stå imod med. Når du vælger dit gulv skal du derfor ikke se på gulvet, misforstå ikke; gulvet skal være pænt, men det er vigtigt at du ser på, hvilke møbler du har omkring det, og om det evt lamper der skal stå på det, passer til.

Læs også: Om designermøbler

Haven er også vigtig

Mange glemmer helt, at haven også er vigtig for indretningen af et hjem. Man bør altid have fede unikke havemøbler, som der matcher ens generelle indretning. Der findes ikke noget værre end, at have en stor have hvor indretningen sejler. Når du skal købe havemøbler, så vil jeg anbefale dig, at gå ind på HaveMekka – de har virkelig nogle fede møbler af høj kvalitet til en ret god pris. De har også et kæmpe område, hvor du kan komme ud og se havemøblerne, men også købe dem.

Besøg HaveMekka’s hjemmeside her