Støjhegn tager larmen

Tak fordi I i dag vil læse med herinde på bloggen. Det gør mig glad. I dag skal vi tale om noget, som hedder et støjhegn. Ved I hvad det er?

Hej alle sammen. Tak fordi I i dag vil læse med herinde på bloggen. Det gør mig glad. I dag skal vi tale om noget, som hedder et støjhegn. Ved I hvad det er? Det er noget, som tager larmen. Jeg vil anbefale jer, at læse med herinde på bloggen i dag, hvor jeg vil fortælle meget mere om, hvad det er. Læs med nedenfor.

Støghegn: jeg vil fortælle om, hvordan I undgår larm

Bor du tæt på larm? Eller har du en virksomhed, som larmer meget tæt på beboelse? Så er det godt, at du læser med herinde i dag. Jeg er glad for, at i gang på gang vil læse med herinde på bloggen. I dag skal det handle om støjhegn. Først lad os lige tale om, hvad dette er – for det er nemlig noget rigtig godt for alle. Et støjhegn er et stort hegn, som bruges til at dæmpe støjen fra f.eks. togtrafik, motorvej eller industri. Det er så smart. Noget som du helt klart har set langs motorvejen, ikke? Det har jeg ihvertfald set meget. Enten er det vægge af træ eller glas, eller noget beplantet. Vi har et støjhegn tæt på mig, fordi der kører s-tog. Og det tager 99% af støjen. Det er helt vildt effektivt. Der er en bygning lige ved siden af, og der er jeg alligevel glad for, at jeg ikke bor. Men de hører sikker ikke noget til togene med det hegn. Man kan læse meget mere om det her støjhegn, hos det firma, som jeg vil tale om i dag herinde på bloggen. Dem har jeg linket til lidt længere oppe. Læs også mere nedenfor, hvor jeg vil tale mere om dette gode emne.

Det er noget for alle, fordi det hjælper alle

Dette emne er virkelig noget, som alle kan få noget ud af. Det er et emne, som hjælper alle med at få ro. Og det kan alle mennesker jo godt lide. Der findes to slags hegn: Refleksions- og absorberingshegn. Forskellen på dem er hvordan de behandler lyden. Det er nemlig forskelligt. Refleksion er støjvæggens evne til at kaste lyden tilbage i retning af støjkilden, mens absorbering handler om, hvor meget af lyden der kan optages i en støjvæg. Det er altså to forskellige slags vægge. Det er fedt, at alle kan få noget til deres behov. Jeg håber, at du kunne bruge denne blogpost til noget.

Læs mere her. Og ha’ en dejlig valgtirsdag.