Jagt efter den perfekte brudekjole til Bridezilla

brugte brudekjoler

Jeg var brudepige til en mine veninder her, da hun skulle giftes her i sommers. Hele brylluppet var gået utrolig godt, og alle havde være glade. Der var rigtig gang i det, med mere end 70 gæster, samt fest til langt hen på morgenen. Det havde virkelig været af den over-the-top amerikanske stil, som du ofte ser i medierne. Det hele startede dog nogle måneder før det, hvor der blevet friet af manden, efterfulgt af en voldsom hurtig opfølgning af en polterabend. Det havde nemlig ikke engang taget seks måneder, fra da han friede, til de blev gift. Da det var sådan et stort, og i det hele taget gennemført bryllup, endte det faktisk i efterfulgt at der måtte spare hist og her, for prisen netop ikke skulle gå over alt gevind.

Jagten på en brudekjole

Det at finde en brudekjole til bruden, viste sig at være en større udfordring end vi havde forventet. Det var pga. vi startede i de dyrer buttikker i København, hvor vi hurtigt fandt ud af det var ganske over det budget vi arbejdede ud fra. Efter at have været igennem flere af dem, i jagten på en af de fancy brudekjoler fra tv, endte det med at vi gav lidt op, og drog slukøret hjem. Efter en uge i “tænkeboksen”, hvor vi prøvede at få hende til at indse, det at kjolerne fra filmene simpelthen var for dyre. Hun var stædig, og nægtede at give op, alt skulle være perfekt for hendes dag, hun var faktisk en ægte bridezilla.

Snuden mod Jylland, med brugte brudekjoler som mulighed

Takket være hendes stædighed, fandt hun dog også et sted i Jylland, der solgte brudekjoler nær Herning. Her var der tilgengæld også mulighed for at købe brugte brudekjoler. Det betød at der faktisk var mulighed for at få de fantastiske brudekjoler hun ledte efter. Vi endte derfor med at lave et rigtig roadtrip til Jylland. Vi ankom en tidlig eftermiddag, og fik booket det nogle timer, samt fik lidt at drikke og spise. Vi fik prøvet en masse forskellige kjoler der, men skiftede over til de brugte brudekjoler, for at få de mere luksuriøse kjoler. Her var der et overraskende stort udvalg, og i alle størrelser. Efter et par timers søgen, var vi nede til to forskellige brugte brudekjoler. Den ene var meget pænere end den anden, men passede ikke helt så godt i formen. Det endte med at gå med den pænere, da de forsikrede os at de sagtens kunne syg den del til.

Efter lidt under to uger, var den brugte brudekjole klar, og vi fik den afhentet. Som sagt var det hele en stor success, og vi anbefaler klart at overveje brugte brudekjoler i fremtiden, hvis i vil have lidt ekstra til jeres bryllup.