Brug for hjælp med smerter i kroppen?

Har lægerne eller kiropraktor heller ikke været i standtil at hjælpe dig?

Hvis din læge og kiropraktor heller ikke har været i stand til at hjælpe dig, så kan det være svært at håndtere smerter udover bare at tage noget smertestillende, og sådan burde det ikke være. Heldigvis for dig, findes der nye og alternative metoder til at komme problemet til bunds, der er mere dækkende end bare det fysiske. Det kan komme i form af f.eks. en psykomotorik terupert, som kan hjælpe dig med at identificere hvad dit problem er, ikke bare fysisk, men også mentalt. På den måde kan de komme helt til roden hvis dit problem ikke er inde for det normale spectrum, og derfor været umuligt for læger, fysisteruperter og kiropraktorer.

Hjælp fra en psykomotorik teurpert

Med psykomotorik terapi, kan du komme helt til roden af dine problemer, og få hjælp til problemer man normalt ikke kan nå ind til. Det kan være f.eks. kronisk hovedpine eller migræne, som er enormt svært at komme ind til livet på. Hos ClinicQ for kvinder, som er en professionel psykomotorikterupert. Her går man igennem en samle, hvor man snakker om hvornår og hvordan hovedpinen eller migrænen opstod. Det er en del af processen for at komme til bunds i det. Der kan typisk være nogle “lektier” efterfølgende, i form af nogle øvelser, ligesom når man går til fysisteruperter.

Vi havde en tidligere kollega derude der havde haft store problemer med netop migræne, hvilket er grunden til vi netop rigtig gerne vil anbefale ClinicQ for kvinder, simpelthen for at gøre folk opmærksomme på der er et alternativ, og eller løsning, selv hvis almene læger ikke har været i stand til at hjælpe dig og identificere det rigtige problem. Vores forhenværende kollega har nemlig fået reduceret migrænen rigtig meget, og har derfor langt mindre sygedage, samt langt mindre pilletagen. De eneste dage hun tager piller på nu, er de rigtig slemme nemlig.