Redning med blæk til printer fra Tonerland

Jeg skulle aflevere en stor opgave på skolen her forleden. Jeg havde været nervøs og spændt i uger, for om jeg kunne klare spørgsmålene. Derfor var det en katestrofe, da jeg opdagede, at jeg var løbet tør for blæk til printer blot en dag før vi fik udleveret opgaveformuleringen.

Jeg var mega presset og følte ikke rigtig, at jeg havde tid til at løbe rundt i diverse computerbutikker og findeblækpatroner, jeg gik derfor lidt i panik. Heldigvis faldt jeg over Tonerland – en online forhandler af blæpatroner til private og virksomheder. De lovede hurtig levering, og jeg bestilte derfor en kæmpe kasse med blæk til printer fra dem.

Jeg gik derfor i gang med min eksamensopgave i ro og fred helt uden at bekymre mig. Og rigtig nok dagen efter om eftermiddagen ringede et bud på min dør med mine nye patroner. Jeg skulle først aflevere min eksamensopgave dagen efter om morgenen klokken 10.00, så jeg var i rigtig god tid.

Nu har jeg ikke flere eksamner denne her sommer, men jeg bruger faktisk min computer ofte til at printe det ene og det andet ud. Her forleden var det et helt bundt sange til min mosters fødselsdag. Hun blev 60, så jeg havde lavet en festlig sang, som jeg tænkte, vi skulle synge til hendes runde fødselsdag, hvor hele den pukkelryggede var inviteret med.

Billig blæk til printer fra Tonerland

Skal du også aflevere skriftlige eksamner i papirudgave en gang i mellem, så kan også købe blæk til printer hos Tonerland. De er nogel af de billigste online forhandlere, jeg er faldet over her på det seneste. Og så kan de levere fra dag til dag, hvis du bestiller inden et specifikt tidspunkt på dagen.

Jeg giver en update snart, på hvordan min eksamen gik, og hvilken karakter jeg opnåede (hvis det selvfølgelig ikke er gået alt for skidt)

Vi snakkes!