Kropsbehandlinger

Rigtig mange i Danmark er begyndt, og træne og dyrke motion helt generelt. Dette er jo selvfølgelig også rigtig positivt, da vi for nogle år siden var ved, at bevæge os over i det der ligner USA. Sundhed er blevet en trend, og det er blandt andet noget, som jeg synes er rigtig fedt. Men med den træning, og sport som vi udøver på det niveau, så er der desværre også enormt mange, som der kommer til skade – både kortvarigt, men også kronisk. Man ser flere, og flere som der lider af seneskedehindebetændelse, leddegigt, slidgigt og generelt ledskader. De fleste, som får disse skader kan ikke forstå alvoren af dem, og bliver desværre bare ved uden, at få behandlinger hos en terapeut.

Du bør i mine øjne tage din skade rigtig seriøst, hvis du først har den. Jeg har selv døjet med seneskedehindebetændelse i længere tid, og fået akupunktur og Body therapy for det. Noget helt andet, som virkelig hjalp på mine lidelser var, at bruge algomed chlorella. Algomed er et utroligt dyrt, men effektivt kosttilskud, som der går ind og dæmper inflammationerne i dine led.

Du bør ligeledes finde dig en dygtig kropsterapeut til, at behandle dig, da desværre alt for mange er for dårlige til, at kunne hjælpe dig. Der er meget få i Danmark, som jeg personligt kan anbefale dig, at gå til hvis den er helt slem. Body-sds.dk er nogle af Danmarks bedste behandlere inden for kropsterapi, de gør ind med deres behandlings- og træningsprogrammer, og får dig rask igen. De har virkelig fokus på kropsterapi, sundhed og velvære som ingen anden, og har hjulpet mig utrolig langt med min seneskedehindebetændelse. Gå til deres hjemmeside her.