L’oreal tecni art

L’oreal er den franske multinationale virksomhed, der tilbage i 1909 blev grundlagt af Eugéne Schueller, som i dag er verdens største producent af kosmetik.

Keratin er ingrediensen i mange hårprodukter fra L´oreal, som giver håret sin styrke og form. Men hvad gør håret blødt, glansfuldt og strålende? Shampoo er med til at fjerne almindelig snavs og sebum fra hårets overflade.

Da håret dagligt udsættes for kemiske behandlinger, forurening og jævnlig børstning, øges slidtagen af håret. Uanset hårtype, har håret brug for ekstra beskyttelse for at bevare fibrenes naturlige beskyttelse mod slidtage og skader, og samtidig fremme hårets blødhed og glans.

L’oreal tecni art til enhver lejlighed

  • Art natural liss force

Beskyt dit hår ved føntørring og glatning, ved at give dit hår smidighed, blødhed og glans med varmebeskyttende plejende mælk fra L’oreal tecni art. Ved at påføre produktet i håndklædetørt hår, jævnt fordelt fra top til ende, er håret klar til føntørring og glatning.

  • Volume Mousse

Skal du style dit hår, kan du bruge Mousse fra L´oreal, som tilfører volumen til håret, og samtidig giver en let glans, der får dit hår til at virke sundt og lækkert. Samtidig, indeholder moussen UV-filter så dit hår hele tiden er beskyttet mod solens skadelige og udtørrende stråler. Du skal bare ryste moussen, og påføre i et håndklædetørt hår. Du kan eventuelt føntørre håret for ekstra volumen.

  • Art Fix Anti-Frizz

Har dit hår tendens til at kruse eller blive statisk elektrisk, så skal du prøve Tecni Art Fix Anti-Frizz der virker anti-statisk og fugt-blokerende. Håret bliver samtidig glansfuldt og beskyttes mod solens UV-stråler.

Strålende hår i 24 timer

Har du problemer med at få dit hårs naturlige glans frem, er det fordi håret ikke får den rette pleje. Typisk begår mange den fejl, at overbehandle håret eller mangel på samme. Husker du at bruge varmebeskyttelsesmiddel i håret, før du glatter eller føntørre det? Undgå også at gnubbe håret med hårde bevægelser, men dup i stedet med håndklædet.

Sidste nye fra L´oreal

Fremtidens makeup fra L´oreal – Color Correction Cream der plejer huden og korrigerer farveujævnheder f.eks. pigment. Cremen tilpasser sig huden og forvandles til en let foundation, som samtidig fugter ansigtet i 24 timer.