Spar mest på tøj, sko og accessories

De fleste kvinder er bidt af en gal shopper, når det kommer til indkøb af sko, tøj og accessories. Vi bruger generelt alt for mange penge på at shoppe, noget vores mænd tit er utilfreds med, de forstår ikke vores behov og fred være med det, så længe de lader os shoppe. Men hvordan kan man spare mest på ovenstående? Det tager jeg et kig på her.

For det første er jeg ikke særlig vild med billigt tøj, jeg vil langt hellere have noget dyrere designertøj, det holder længere tid, det føles bedre på kroppen og det givet et lille selvtillidsboost. Det er bare ikke alle der har råd til det og det sker da også jeg ikke selv har pengene til det. Flere af mine venner har optaget forbrugslån for at kunne købe de dyre mærker, hvilket er en rigtigt dårlig idé. Det skaber en ond spiral og det vil man ikke ind i. I stedet bør man som jeg, gå på jagt på Internettet og søge i alle kroge, der er nemlig rigtig mange gode handler at gøre, hvis man ved hvor man skal kigge.

En af de steder jeg gør de bedste handler er på handelsportalen QXL, her har de en hel sektion med tøj, sko og accessories til kvinder – Der finder jeg tit noget spændende, som jeg ikke har kunne finde andre steder. Jeg har prøvet trendsales også, men det er bare for ungt for mig, det er desperate unge piger der vil tjene nogle hurtige penge og de tager altid alt for meget for deres aflagte tøj. Derudover er det også tit nyt tøj man finder på QXL, det er det ikke på trendsales.