Vær ikke bange for at erkende, at du har brug for hjælp

Hver dag sker der noget nyt i livet. Hver dag skal vi forholde os til problemstillinger og store som små spørgsmål. Nogen dage bliver disse mange udfordringer vendt med en enkelt hånd, når overskuddet er på sit højeste, og andre dage kan selv de små udfordringer virke som en kamp.

Når kampen begynder at være en fast opfattelse af livet, så kan det være på tide at tale med en professionel, der kan give dig redskaber til at få mere energi i dit psykiske liv og få dig til at se hen over alle problemerne, og overskue dem på en helt ny måde.

Camilla Olrik er psykoterapeut med stor erfaring indenfor problemer som angst, depression og kriser. Missionen er at udstyre dig med solide værktøjer til at gribe fat om problemerne, og få dig til at se dem i et andet lys. Problemer vil nok aldrig blive direkte kærkomne, men de kan bruges til at opbygge selvtillid i stedet for det modsatte.

En af de metoder Camilla blandt andet bruger i sin terapi er neroaffektiv terapi, hvor der er fokus på din krops signaler. Mange der går rundt med et traume – det kan være at du har oplevet et chok, stor sorg eller stor bekymring – mærker spændinger i kroppen, hvis disse spændinger ikke bliver behandlet bliver de ofte til smerter. Udover at smerter er fysisk ubehagelige, så ændrer det også vores humør, og således bliver det en ond spiral.

Neroaffektiv terapi handler om at gå ind og kigge på kroppens signaler, og finde du af hvad det er den fortæller os. Hvad er årsagen til spændinger og smerter, og hvad kan der gøres ved det? Når du får gjort noget ved de følelser, der i klemme, så bliver det lettere at overskue hverdagen, og se problemerne i øjnene. Der er hjælp at hente.