iRepair er den lette løsning, når du har travlt

iRepair er en mobil reparatør, der ligger i Valby, og uanset om du bestiller tid eller kommer ind fra gaden, så kan de fikse din ødelagte mobiltelefon på ingen tid. De laver de fleste rutineudskiftninger og fikser noget, hvis det kan reddes. Det bliver ikke meget lettere, og det er virkelig en lifesaver, når du taber telefonen den dag, du skulle bruge den aller mest.

Det er de færreste, der ikke på et eller andet tidspunkt i deres liv, har tabt mobilen på gaden i en brandert, eller på badeværelsesgulvet fordi den lå i baglommen (eller sågar i toilettet af samme årsag). Og det sker for langt de fleste, at det altid er på de kritiske dage med meget stress, at det går galt. Det er et problem, som heldigvis let kan løses både hurtigt og forholdsvist billigt, ved at tage mobilen med til iRepair.

For mit eget vedkommende har det været min redningssnor flere gange, og det er levet det faste go-to sted, når der sker uheld, eller ganske simpelt bare, hvis dele bliver slidt op eller står af.

Det sker meget med min mobil, da jeg har en ret gammel model, og har besluttet mig for, at prøve at holde liv i den så længe, som over hovedet muligt. Jeg tror faktisk det efterhånden kun er selve skroget jeg ikke har fået skiftet endnu. Batteriet er udskiftet to gange, skærmen tre, et par knapper er også røget i svinget og selve kameraet burde også være udskiftet.

Jeg har selv Nokia – en gammel gammel én, men stadig en smartphone – så det er en af de holdbare, og det er nok den eneste grund til, at den stadig virker. Men naturligvis laver iRepair også andre typer telefoner end lige Nokia. Det gør de fleste jo heldigvis.

Den næste jeg skal have, når min Nokia en dag står af bliver en Samsung.