Kamilleshop reddede min ferie

T-shirts, shorts, solcreme, bikini, pas og Symbioflor+ kapsler var med i kufferten sidste måned, da min kæreste og jeg var på ferie sydpå.

Det var en tur, vi begge havde glædet os helt ufatteligt meget til, da ingen af os havde afholdt ferie i evigheder. Vi valgte derfor at spendere lidt ekstra på ferien og flyve hele den lange vej til til Thailand. Selvom jeg havde glædet mig ekstremt meget, havde jeg i ugerne forinden turen også været lidt bekymret for, hvordan min mave ville håndtere badevandet, de kølige drinks og den krydrede mad. 

Jeg har altid passet godt på med ikke at drikke vand fra vandhaner og spise rå fisk og skaldyr, når jeg har været i udlandet. Jeg har også været ekstremt opmærksom på min håndhygiejne og altid haft vådservietter som min faste følgesvend. Dog er er det som om, at jeg altid bliver ramt af en maveonde, der holder mig fast på toilettet flere timer ad gangen. Det er virkelig nederen, når man har endelig har ferie og bare ønsker at hygge sig ved poolen, spise lækker mad og drikke masser af farvefulde cocktails.

Derfor fulgte jeg denne gang min mors råd og købte et glas med Symbioflor+ kapsler med til turen. Min mor havde fortalt mig, at kapslerne er gode, fordi de har et højt indhold af mælkesyrebakterier, som hjælper med at styrke immunforsvaret og vedligeholde den naturlige tarmflora. Det syntes jeg lød meget fornuftigt og købte derfor et glas Symbiorflor+, som jeg fandt på Kamilleshop.dk. Det viste sig at være den bedste investering længe.

Bedste tur!

Vi havde den bedste ferie, og min mave opførte sig helt perfekt fra start til slut. Jeg skal helt sikkert have kapslerne med på vores næste tur, som næste år går til Mexico.

Du kan selv læse mere om produktet her!

kvinde-paa-strand